С по-високо месечно възнаграждение и нови социални придобивки дружеството на Общински транспорт Русе продължава да наема шофьори на автобуси и тролейбуси,

...
</TD
>С по-високо месечно възнаграждение и нови социални придобивки дружеството на Общински транспорт Русе продължава да наема шофьори на автобуси и тролейбуси,
Коментари Харесай

С нови, по-добри условия: Общински транспорт Русе набира шофьори

С по-високо месечно възнаграждение и нови социални придобивки дружеството на " Общински транспорт Русе " продължава да наема шофьори на автобуси и тролейбуси, оповестяват от Община Русе.

Желаещите следва да са със приключено приблизително обучение с техническа устременост, да имат шофьорска брошура категория D/D 103 (за водачите на тролейбус) и да имат най-малко 3-годишен професионален опит като водачи. Други нужни документи са карта за професионална подготвеност за транспорт на пасажери и уверение за психическа валидност. Предимства за претендентите са положителната организираност, дисциплинираност и отговорност.

Друга опция за заинтригуваните е да се включат в проведените от " Общински Транспорт Русе " курсове за образование на автобусни и тролейбусни водачи. Те ще бъдат за сметка на сдружението – след сключване на контракт за придобиване на подготовка съгласно Кодекса на труда. Изискванията към претендентите са да са със приключено приблизително обучение, да имат удостоверение за ръководство на МПС категория С, най-малко от 2 години и да са душевен здрави.

Автобиографии могат да се изпращат на [email protected] или персонално на място на адрес гр. Русе бул. " Трети март " 74.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР